Waarom WeValue

Neem contact op

WeValue Bedrijfswaarderingen

Waardevol advies op beslissende momenten

WeValue is gespecialiseerd in het waarderen van bedrijven en intellectueel eigendom. Een bedrijfswaardering door WeValue geeft u een helder en concreet inzicht in de waarde van uw bedrijf. Bewustwording en kennis van de factoren die de waarde bepalen bieden u praktische handvaten voor het maken van belangrijke beslissingen. Met WeValue staat u sterk in de onderhandelingen en kunt u met vertrouwen belangrijke beslissingen nemen.

Het waarderen van intellectueel eigendom en innovatieve producten is een specialisatie apart. WeValue heeft kennis van intellectueel eigendom, ervaring met speciale waarderingstechnieken en bedrijfskundige kennis. Belangrijk bij het waarderen van intellectueel eigendom en innovatieve producten zijn een grondig en zorgvuldig uitgevoerd onderzoek van het intellectueel eigendom. Maar ook een goede marktanalyse en het goed kunnen kwantificeren en modelleren van de waardepropositie. WeValue in de persoon van dr. Frits Wijbenga is als Register Valutator deskundig en ervaren met het waarderen van intellectueel eigendom.

WeValue werkt regelmatig samen met professionals zoals accountants, advocaten, curatoren en fiscalisten. En heeft ervaring met kleine, middelgrote en grote bedrijven in uiteenlopende sectoren zoals machine & apparatenbouw, dienstverlening, bouw, medische technologie, tech en IT. WeValue is landelijk en internationaal actief vanuit Groningen en Amsterdam, en werkt internationaal onder de handelsnaam WeValue Innovations.

Naast een onafhankelijk en deskundig advies biedt WeValue ook de mogelijkheid tot ondersteuning, variërend van het zoeken naar kopers tot begeleiding en vertegenwoordiging in de onderhandelingen. WeValue deelt graag kennis en denkt met u mee.BEDRIJFSOVERNAMES

INTELLECTUEEL EIGENDOM

FINANCIERINGEN

HERSTRUCTURERINGEN

UITKOOP MEDE-AANDEELHOUDERS

SCHADE & GESCHILLEN

"Alles wat ik heb geleerd komt samen. Ik heb veel kennis opgedaan op de universiteit en in de praktijk als business developer en register valuator. Het waarderen van bedrijven is een goede balans tussen bedrijfskundige en financiële kennis. En deze kennis wil ik graag delen."

dr. Frits Wijbenga RV

Business & IP valuator WeValue
dr. Frits Wijbenga RV

WeValue in de persoon van dr. Frits Wijbenga heeft ruime ervaring in business consultancy (Deloitte) en executive (MBA) teaching (Rijksuniversiteit Groningen en Durham University Business School, UK). Vervolgens is Frits als business developer betrokken geweest bij de start en financiering van diverse ondernemingen en is zich vanaf 2008 gaan specialiseren in het waarderen van bedrijven en intellectueel eigendom.

Frits verzorgt (PE) cursussen en workshops over financiering en waardebepaling voor overnamespecialisten (RAB), bankiers, accountants (NBA geaccrediteerd) en diverse (landelijke) acceleratieprogramma's. Frits heeft een MSc in Small Business & Entrepreneurship, een PhD in Bedrijfseconomie (RUG) en een postdoctorale diploma in Business Valuation (Tilburg University). En is als Register Valuator (RV) ingeschreven bij het Nederlands Instituut van Register Valuators (NiRV).

WeValue
Gespecialiseerd in het waarderen van bedrijven en intellectueel eigendom

Bel met WeValue op 050 - 790 12 85
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 17.30 uur

Neem contact op
WeValue 
Bedrijfswaarderingen
Onafhankelijke waardebepaling van bedrijven en intellectueel eigendom
Begeleiding en ondersteuning
© Copyright 2019 - WeValue Bedrijfswaarderingen
apartmentmagic-wandcloud-syncdicemaphistory