Bedrijfswaardering

Neem contact op

De waarde van een bedrijf

Wat is mijn bedrijf waard? Hoe en aan wie kan ik mijn bedrijf verkopen? Welke prijs moet ik betalen? Wat zijn de aandelen waard? Welk percentage aandelen bied ik aan voor deze investering? WeValue kan u van dienst zijn met een bedrijfswaardering. De waarde van een bedrijf hangt af van de ontwikkelingen in de markt, de sterke en zwakke punten van de onderneming, het risicoprofiel en de toekomstige verwachte geldstromen. Voor het analyseren van deze complexe realiteit zijn bedrijfskundige kennis en financiële deskundigheid vereist.

WeValue is als Register Valuator dé specialist als het gaat om een onafhankelijke waardebepaling van uw bedrijf. Een bedrijfswaardering door WeValue geeft u een helder en concreet inzicht in de waarde van uw bedrijf. Bewustwording en kennis van de factoren die de waarde bepalen bieden u praktische handvaten voor het maken van belangrijke beslissingen. Met WeValue staat u sterk in onderhandeling en kunt u met vertrouwen belangrijke beslissingen nemen.

BEDRIJFSWAARDERING BIJ AANKOOP OF VERKOOP VAN EEN BEDRIJF

Een betrouwbare, goed onderbouwde, onafhankelijke waardering is een belangrijk onderdeel van een goede voorbereiding bij aankoop of verkoop van een bedrijf.

Inzicht in de waarde versterkt de onderhandelingspositie en geeft zelfvertrouwen. Met een waardering door WeValue bent u beter in staat om belangrijke beslissingen te nemen en kunt u met vertrouwen de onderhandelingen ingaan.

Naast een onafhankelijke waardering biedt WeValue ook de mogelijkheid tot ondersteuning, variërend van begeleiding tot vertegenwoordiging in onderhandelingen. 
CONTACT

BEDRIJFSWAARDERING BIJ UITKOOP VAN MEDE-AANDEELHOUDERS

Bij beëindiging van het aandeelhouderschap is het belangrijk of er in de aandeelhoudersovereenkomst afspraken zijn vastgelegd over een waarderingsprocedure en methodiek. 

In die situaties waarbij er geen afspraken zijn vastgelegd zullen partijen eerst overeenstemming moeten bereiken over onder welke voorwaarden de beëindiging zal plaats vinden.

WeValue kan de gewenste structuur bieden en de waarde bepalen bij uitkoop van mede-aandeelhouders. Zowel als belangenbehartiger van een van beide partijen of als onafhankelijk deskundige die door beide partijen is aangesteld.
CONTACT

BEDRIJFSWAARDERING BIJ EEN INVESTERING


Een investering is een belangrijke stap om uw onderneming te laten groeien. Veel ondernemers vinden het moeilijk om te bepalen hoeveel aandelen er uitgegeven moeten worden.

Voorkom een bedrijfswaardering overgelaten aan een partij die meerdere belangen dient. De integriteit kan mogelijk in het geding komen. Negatieve gevolgen hiervan worden vaak te laat ingezien.

Voor het nemen van beslissingen bij investeringen is het belangrijk dat u weet waar u staat. Een onafhankelijke waardebepaling voorkomt twijfel en teleurstellingen en vergroot de kans op een succesvolle investering.
CONTACT

Waarom WeValue?

WeValue deelt graag kennis en denkt met u mee.

Een bedrijfswaardering door WeValue geeft u een helder en concreet inzicht in de waarde van uw bedrijf. Bewustwording en kennis van de factoren die de waarde bepalen bieden u praktische handvaten voor het maken van belangrijke beslissingen. Met WeValue staat u sterk in onderhandeling en kunt u met vertrouwen belangrijke beslissingen nemen.

WeValue is gespecialiseerd in het waarderen van bedrijven en intellectueel eigendom. Ook ondersteuning behoort tot de mogelijkheden, variërend van begeleiding tot vertegenwoordiging in onderhandelingen. 

Meer over WeValue
Betrokken en deskundig
Werkt volgens internationale waarderingsstandaarden
Ervaring in verschillende sectoren zoals machine- en apparatenbouw, dienstverlening, bouw, IT, tech en medische technologie.
Inzicht in de waarde door goed onderbouwde bedrijfskundige analyses
> 125 transacties succesvol begeleid
Nationaal en internationaal actief vanuit Groningen en Amsterdam
WeValue
Gespecialiseerd in het waarderen van bedrijven en intellectueel eigendom

Bel met WeValue op 050 - 790 12 85
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 17.30 uur

Neem contact op
WeValue 
Bedrijfswaarderingen
Onafhankelijke waardebepaling van bedrijven en intellectueel eigendom
Begeleiding en ondersteuning
© Copyright 2019 - WeValue Bedrijfswaarderingen
check